Naše trgovine

Naše trgovine

Podgrad 47A, 9250 Gornja Radgona

Kombinirane kose

Kombinirane kose

En stroj za vsa opravila na vrtu.

Naše kombinirane kose na nitko ali motorne kose so popolnoma izbira, če potrebujete res dovršeno in vsestransko orodje. Tako boste morali zagnati in ogreti samo en stroj, s hitro in enostavno zamenjavo priključkov pa boste lahko preko celega leta opravljali različne naloge. Kombiniran stroj pomeni manj prostora...

En stroj za vsa opravila na vrtu.

Naše kombinirane kose na nitko ali motorne kose so popolnoma izbira, če potrebujete res dovršeno in vsestransko orodje. Tako boste morali zagnati in ogreti samo en stroj, s hitro in enostavno zamenjavo priključkov pa boste lahko preko celega leta opravljali različne naloge. Kombiniran stroj pomeni manj prostora za shranjevanje in tudi manj časa in denarja za vzdrževanje in servisiranje. 

Več

Kombinirane kose Tukaj je 3 izdelkov.

Podkategorije

  • Dodatna oprema

    Priključki, s pomočjo katerih se lahko  znebite vsega.

    S pomočjo priključkov, katerih število se stalno povečuje, ste lahko kos vaskršnemu opravilu, ne glede na letni čas. Vsak priključek se odlikuje s hitrim priključkom, trpežno zasnovo in, kar je najpomembneje, zadostno močjo za košnjo goste trave, rezanje bujnega grmovja, pihanje ali pometanje velikih kupov listja in smeti. Tu smo našteli samo nekaj primerov uporabe.

Prikazano 1 - 3 od 3 artiklov
Prikazano 1 - 3 od 3 artiklov