Naše trgovine

Naše trgovine

Podgrad 47A, 9250 Gornja Radgona

Nahrbtne motorne kose

Akcije

Nahrbtne motorne kose

Motorne kose, ki zagotavljajo ergonomsko delo.

Različna opravila zahtevajo različno opremo. Vse naše motorne kose, tako bencinske kot baterijske, se odlikujejo po ergonomiji in udobju, ter so idealne za dolga, zahtevna in monotona opravila. Stroji so zasnovani tako, da omogočajo dolgo življensko dbo v zahtevnih pogojih obratovanja. Motorji nudi...

Motorne kose, ki zagotavljajo ergonomsko delo.

Različna opravila zahtevajo različno opremo. Vse naše motorne kose, tako bencinske kot baterijske, se odlikujejo po ergonomiji in udobju, ter so idealne za dolga, zahtevna in monotona opravila. Stroji so zasnovani tako, da omogočajo dolgo življensko dbo v zahtevnih pogojih obratovanja. Motorji nudijo veliko moč, optimalno nagnjeni, ter proti trsljajem izolirani ročaji pa zagotavljajo učinkovito delo v vseh pogojih.

Več

Nahrbtne motorne kose Tukaj je 2 izdelkov.

Prikazano 1 - 2 od 2 artiklov
 • Hiter pogled
  607,05 € 639,00 € -5% NA ZALOGI

  Husqvarna 543RBX je nahrbtna motorna kosa razvita posebej za košnjo trdožive trave in olesenelega grmičevja na težavnih terenih.  X-Torq® zagotavlja surovo moč ob majhni porabi goriva.  Edinstven oprtnik je oblikovan za dinamično delo ob minimalnem naporu.

  607,05 € 639,00 € -5%
  Znižana cena!
  NA ZALOGI
 • Hiter pogled
  682,20 € 758,00 € -10% NA ZALOGI

  Husqvarna 553RBX je naša najmočnejša nahrbtna motorna kosa. Izdelana je biloa posebej za košnjo trde trave in grmičevja na težko dostopnih terenih. X-Torq® zagotavlja surovo moč in nizko porabo goriva. Edinstveno oblikovan oprtnik zagotavlja optimalno porazdelitev teže. Delo je tako bolj dinamično, uporabnik se pa ne utrudi tako hitro.

  682,20 € 758,00 € -10%
  Znižana cena!
  NA ZALOGI
Prikazano 1 - 2 od 2 artiklov