Naše trgovine

Naše trgovine

Podgrad 47A, 9250 Gornja Radgona

Husqvarna

Husqvarna

Prvovrstni rezultati ne glede na pogoje.

Iskanje pravega storja za določene potrebe je lahko zahtevno opravilo. Naše motorje kose in kose na nitko smo razdelili v šest skupin, da vam olajšamo iskanje in poskrbimo, da boste izbrali tako, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. V naših motornih kosah in kosah na nitko so združeni majhna teža, enosta...

Prvovrstni rezultati ne glede na pogoje.

Iskanje pravega storja za določene potrebe je lahko zahtevno opravilo. Naše motorje kose in kose na nitko smo razdelili v šest skupin, da vam olajšamo iskanje in poskrbimo, da boste izbrali tako, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. V naših motornih kosah in kosah na nitko so združeni majhna teža, enostavna uporaba, ter ergonomija.

Več

Husqvarna V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije

 • Gozdarski obrezovalniki

  Večja hitrost rezanja, izjemna ergonomija in največja moč.

  Naporno in dolgotrajno delo v gozdu zahteva opremo, ki ima največjo moč in zmogljivost, ter najboljšo ergonomijo in varnost. Husqvarnini profesionalni gozdarski obrezovalniki zagotavljajo manj napora pri delu, ter zmogljivo in hkrati prilagodljivo delovanje.

 • Dvoročajne motorne kose

  Robustne motorne kose za zahtevna opravila.

  S profesionalno in robustno motorno koso lahko vsako nalogo opravite učinkovito in udobno. Zasnova je sofisticirana, a trpežna in ne dopušča kompromisov, kar se tiče kakovosti. Če iščete zanesljivo delovanje in dobro zmogljivost skozi dolgo življensko dobo, so ti stroji za vas nepogrešljivi. So preprosti, zdržljivi, ter enostavni za servisiranje in vzdrževanje.

 • Enoročajne motorne kose

  Kosa na nitko z enostavno uporabo za zahtevne občasne uporabnike.


  Kose na nitko in motorne kose z močjo, zdržljivostjo in vsestranskostjo za domače uporabnike, ki želijo negovati svoje vrtove. Zaradi majhne teže so ti storji zelo prilagodljivi, odlikujejo pa se tudi po zasnovi z nizko ravnjo hrupa, zato so zelo primerni za uporabo v naseljih. Funkicja smart start omogoča hiter in enostaven zagon motorja...

 • Kombinirane kose

  En stroj za vsa opravila na vrtu.

  Naše kombinirane kose na nitko ali motorne kose so popolnoma izbira, če potrebujete res dovršeno in vsestransko orodje. Tako boste morali zagnati in ogreti samo en stroj, s hitro in enostavno zamenjavo priključkov pa boste lahko preko celega leta opravljali različne naloge. Kombiniran stroj pomeni manj prostora za shranjevanje in tudi manj časa in denarja za vzdrževanje in servisiranje. 

 • Nahrbtne motorne kose

  Motorne kose, ki zagotavljajo ergonomsko delo.

  Različna opravila zahtevajo različno opremo. Vse naše motorne kose, tako bencinske kot baterijske, se odlikujejo po ergonomiji in udobju, ter so idealne za dolga, zahtevna in monotona opravila. Stroji so zasnovani tako, da omogočajo dolgo življensko dbo v zahtevnih pogojih obratovanja. Motorji nudijo veliko moč, optimalno nagnjeni, ter proti trsljajem izolirani ročaji pa zagotavljajo učinkovito delo v vseh pogojih.

 • Akumulatorske kose

  Nova serija akumulatorskih kos na nitko zagotavlja Husqvarnino zmogljivost ob zelo nizki ravni hrupa in brez emisijskih plinov, zato so idealne za uporabo v naseljih.

  Časi delovanja in poljenja akumulatorjev

  ČASI POLJENJA IN DELOVANJA