Naše trgovine

Naše trgovine

Podgrad 47A, 9250 Gornja Radgona

Husqvarna

Novosti

 • 325HE3
  325HE3

  Izjemno fleksibilne, profesionalne višinske škarje za živo mejo z...

  719,15 €
 • 325HE4
  325HE4

  Izjemno fleksibilne, profesionalne višinske škarje za živo mejo z...

  757,15 €
 • 525HF3S
  525HF3S

  Zmogljive škarje za živo mejo z 65 cm dvostranskim rezilom in palico z...

  681,15 €

Akcije

Husqvarna

Čiščenje tal z minimalnim naporom.

Karkoli prekriva lepoto vaših povšin, lahko enostavno odstranite z enim od naših zmogljivih in hitrih pihalnikov listja. Znebite se listja, slame, trave, prahu, pajčevin, peska in proda brez trdega dela. Husqvarnini pihalniki listja so ergonomski, učinkoviti in enostavni za uporabo. Glede na velikost vaše delo...

Čiščenje tal z minimalnim naporom.

Karkoli prekriva lepoto vaših povšin, lahko enostavno odstranite z enim od naših zmogljivih in hitrih pihalnikov listja. Znebite se listja, slame, trave, prahu, pajčevin, peska in proda brez trdega dela. Husqvarnini pihalniki listja so ergonomski, učinkoviti in enostavni za uporabo. Glede na velikost vaše delovne povšine in vaših zahtev se bomo potrudili, da boste izbrali pihalnik listja, ki vam najbolj ustreza.

Več

Husqvarna V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije

 • Motorni pihalniki

  Zmogljivi in zanesljivi pihalniki, ki zmorejo vsako opravilo.

  Naša paleta vključuje tako bencinjske kot tudi akumulatorske pihalnike, od najlažjih pihalnikov do najzmogljivejših nahrbtnih modelov. Odlikujejo se z enostavnim rokovanjem, ergonomsko obliko in visoko zmogljivostjo. Nahrbtni modeli so opremljeni z oprtnikom s pasom in širokimi naramnicami, ki zmanjšujejo obremenitev hrbta. zračni filter za komercialno uporabo zagotavlja dolgo življensko dobo v prašnih pogojih.

 • Akumulatorski pihalniki

  Profesionalna zmogljivost ne potrebujete več bencina.

  Profesionalni akumulatorski stroji so pravi Husqvarnini storji - rubustni, zanesljivi in ergonomsko oblikovani. Moč, navor in čas delovanja akumulatorja so prilagojeni za profesionalne potrebe. Integriran akumulator zagotavlja visoko zmogljivost v majhnem ohišju, medtem ko udobni oprtni akumulator zagotavljajo do 10-urno neprekinjeno delovanje. Stroški obratovanja so izjemno nizki. Poljenje akumulatorja stane malenkost v primerjavi s polnjenjem rezervoarja za gorivo. Najbolje pri tem je, da ga lahko vsakič, go se izprazni ponovno napolni.

   Časi delovanja in poljenja akumulatorjev 

  ČASI POLJENJA IN DELOVANJA