Naše trgovine

Naše trgovine

Podgrad 47A, 9250 Gornja Radgona

Husqvarna

Akcije

Husqvarna V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije

 • Visokozmogljive snežne...

  Nova serija snežnih frez Husqvarna 300 je zasnovana za uporabnike, ki potrebujejo visokozmogljiv, robusten in trpežen stroj za čiščenje vseh vrst snega na velikih površinah .

  Vsi modeli se odlikujejo z robustno zasnovo, ki zagotavlja najdaljšo življenjsko dobo.

  Hidrostatični menjalnik in servo krmiljenje omogočata nemoteno delovanje, LED žaromet pa poskrbi za dobro vidljivost v temnih pogojih.

 • Zmogljive freze za...

  Nova serija snežnih frez Husqvarna 200 je zasnovana za občasne uporabnike, ki potrebujejo visoko zmogljivost čiščenja vseh vrst snega z dvostopenjskim sistemom, kar je primerno za čiščenje večjih dovozov do garaže ali poti.
  Vsi modeli so opremljeni z ogrevalnimi ročaji, frikcijskim menjalnikom za nemoteno delovanje in LED žarometi za boljšo vidljivost v temnih pogojih.
  Modeli serije 200 se odlikujejo tudi po nastavljivem sistemu ročaja, ki zagotavlja optimalno ergonomijo.

 • Kompaktne snežne freze...

  Nova serija frez za sneg Husqvarna 100 je zasnovana za ob častne uporabnike, ki potrebujejo kompaktno, ter učinkovito snežno frezo, ki je tudi enostavna za uporabo, za čiščenje dovozov do garaže in ozkih poti.

  Ti modeli so opremljeni z enostopenjskim sistemom.

  Učinkovit gumijast rezalni valj ne poškoduje površine tal, električni zaganjač pa omogoča enostaven zagon v vseh vremenskih pogojih.