Naše trgovine

Naše trgovine

Podgrad 47A, 9250 Gornja Radgona

Husqvarna

Akcije

Husqvarna

Vedno poskrbite zato, da bodo razultati obrezovanja prvovrstni.

Grmovje oz. živa meja potrebujeta čas in nego, da ostaneta zdrava in lepa. Različna vrste grmovja zahteva različna orodja. Na občutljivih območjih, kjer se zahteva tišina, lahko uporabite naše tihe akumulatorske kose na nitko. Vsi Husqvarnini obrezovalniki grmovja so zmogljivi, nat...

Vedno poskrbite zato, da bodo razultati obrezovanja prvovrstni.

Grmovje oz. živa meja potrebujeta čas in nego, da ostaneta zdrava in lepa. Različna vrste grmovja zahteva različna orodja. Na občutljivih območjih, kjer se zahteva tišina, lahko uporabite naše tihe akumulatorske kose na nitko. Vsi Husqvarnini obrezovalniki grmovja so zmogljivi, natančni in učinkoviti, z našo široko paleto modelov pa pokrijemo vse namene uporabe.

Več

Husqvarna V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije

  • Akumulatorski...

    Zakaj izbrati akumulatorski obrezovalnik žive meje?

    Nekaj lastnosti odličnega obrezovalnika žive meje:

    • Majhen hrup.
    • Ni neposrednih emisij izpušnih plinov.
    • Majhni tresljaji.
    • Popolno ravnotežje.
    • Visoka zmogljivost.

     

    To pomeni, da dobite lahek, odlično uravnotežen obrezovalnik, ki omogoča dolgotrajno udobno delo. Poleg tega ste deležni prednosti tehnologije, ki ne zahteva veliko vzdrževanja.

    Časi delovanja in poljenja akumulatorjev

    ČASI POLJENJA IN DELOVANJA

  • Motorni obrezovalci

    Profesionalni obrezovalniki žive meje z odlično ergonomsko obliko.

    Vsi Husqvarnini profesionalni obrezovalniki grmovja, tako bencinski kot tudi akumulatorski, so visoko zmogljivi in se odlikujejo po odlični ergonomii. Ko morete doseči težko dostopna mesta, ne da bi s tem žrtovali zmogljivost, je prava izbira višinski obrezovalnik z nastavljivim rezilom.

    Vsestanski in robustni obrezovalniki žive meje z zmogljivimi motorji.

    Celo v najtežjih delovnih pogojih bodo ti robustni obrezovalniki žive meje kos nalogi. X-Torq motor zagotavlja največjo moč ob majhni porabi goriva, zato omogoča učinkovito delo tudi med dolgimi izmenami. 

  • Višinski obrezovalniki

    Ergonomske verižne žage in obrezovalniki za najtežavnejša opravila.

    Obžagovanje gostih dreves vas lahko sili v nenaraven delovni položaj, ki lahko škoduje vašemu telesu. Naši profesionalni višinski obrezovalniki so zasnovani tako, da onemogočajo delo v slabih položajihin zagotavljajo doseganje odličnih rezultatov. Te prilagodljive verižne žage in obrezovalniki so lahki, dobro uravnoteženi in imajo zadaj nameščen motor, ki zagotavlja dobre pospeške.